Få et bedre tag på boligen med understrygning

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Rigtig mange huse er bygget med et undertag i plastic. I løbet af nogle år så vil dette plastic blive dårligt og med tiden blive dårligt. Det betyder for dig som husejer at varmeisoleringen i dit hus ikke er optimalt i det at huset ikke kan holde på varme. Generelt set har mange huse i Danmark et dårligt tag, og mange af dem er 30 – 40 år gamle efterhånden, det er undertage i bygninger fra denne periode man specielt skal være opmærksom på. 

Når du får lavet understrygning af dit tag, så betyder det at arbejdet foregår indendørs under dit tag. Ved under eller overstrygning af et tag så bør man anvende en fugemasse som opvarmes således den kan tåle de forskellige temperaturer alt efter om det er en varm sommerdag eller kold vinterdag.

Det er meget populært at lave understrygning af tage for at renovere eller reparere ældre bygninger fra 70/80’erne. Nye byggerier i dag vil også have fordel af at få lavet understrygning fra starten, således at huset holder bedst muligt mange år frem.

Hvis du ikke får lavet understrygning

Hvis du ikke husker at kontrollere hvor gammelt dit tag er, og samtidig standen af dit tag så kan du risikere at der kommer regn og fygesne ind på dit loft. Så er skaden sket uanset hvad. Vi vil derfor anbefale at du tager fat i professionelle fagfolk til opgaven. Vi vil anbefale MP-energibyg, som arbejder med både overstrygning og understrygning.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *