Drømmer du om at bygge selv?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Går du med drømmen om eget hus? Kunne du godt tænke dig at kunne være med i beslutningerne, der former dit fremtidige hjem? Så bør du helt klart overveje at tage skridtet videre og få bygget dit helt eget hus. I denne artikel kommer vi nærmere ind på hvordan du kan gribe det an. Huskøb og specielt byggeri kan være dyrt

Der er så mange forskellige beslutninger og elementer, man skal overveje når man bygger er nyt hus. Man skal også overveje byggegrunden, om man vil købe en tom grund eller rive et hus ned. Der er mange måder man kan gøre det på, og der findes ikke en entydig metode til at gøre det, da cases er forskellige.

Hvis du drømmer om at bygge selv, så er en af de bedste metoder at bygge et typehus. Dette er både billigere end traditionelle husbyggeriet, men også billigere. Når du køber et typehus så er det tegnet på forhånd, men du kan til- og fravælge forskellige elementer fra huset. En af de mange fordele ved at typehus er at samtlige tegninger er parat fra start, dvs. at du hurtigere opnår de nødvendige byggetilladelser.

Pris for et nyt hus?

Et typehus koster fra 1.100.000 til 2.000.000,- kr. Prisen afhænger af hvilke materialer du skal have i dit hus, og om du eksempel skal have et ekstra toilet og et bryggers. Du kan komme i gang allerede fra 1,1 million kroner hvis du køber dit typehus igennem Huskongen.dk, som er specialiserede i levering af typehuse.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *