Hvis dit hjem skal være sikkert, skal du have sikre låse

Sikkerhed

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er altid en chance for at der vil komme udbydende gæster på besøg, selv om du bor i et pænt og roligt kvarter uden for byen. Det er ikke rat at finde ud af, når man kommer hjem, at der har været nogle inde i huset og tage nogle af ens ejendele. Ens hjem er typisk det sted hvor man føler sig allermest tryk og hvis der bliver indbrud dér, føles det som en kraftig overskridelse af ens privatliv. Måden vi plejer at undgå indbrud på er ved, at låsedøren, så tyvende ikke kan komme ind ad hoveddøren. Men hvis låsen ikke er sikker nok, kan de godt komme ind selvom den er låst.

Et roligt kvarter er ingen garanti

Dine låse bør være sikre ellers slipper du ikke for de udbydende gæster. Det kan godt være at der ikke normalt sker indbrud i dit kvarter, men gælder det også i højtiderne. Der er flere og flere som oplever indbrud på højtider som juleaften og påskedagene. Det er typisk de dage hvor vi er ude til fest eller hygge med familien og vennerne, at tyvende slår til. Der er derfor stor chance for at der ikke er nogle hjemme til, at skræmme dem væk. Og selv om der er naboer lige om hjørnet, opdager de med stor sandsynlighed ikke noget, da de har travlt med anden i oven og med at danse rundt om juletræet.

Det du skal gøre

Det bedste du kan gøre, er at gøre alle indgange til boligen så sikre som overhoved muligt. Det gør det svært for tyvende at komme ind og de skal derfor bruge længere tid på det. Med sikre låse bliver det svære for dem at komme ind og det er det, det handler om. Jo svære og jo længere tid de skal bruge på at komme ind, desto større chance er der for, at de giver op.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *