Den perfekte have

Billedet er fra annestausholm.dk
Billedet er fra annestausholm.dk

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Alle ønsker sig en have som dem man ser på tv og i magasiner, men det er langt de færreste, der rent faktisk ender med at få det. Det handler typisk om at der er en af to ting der skal være til steder, og som ikke altid er der. Enten skal man have utrolig god tid, en masse tålmodighed og ikke mindst grønne fingre for at få lige præcis den have, men gerne vil have. Den anden mulighed er et større budget og en villighed til at betale.

Vi kigger her på mulighed nummer to og hvordan man får den perfekte have, hvis pengene ikke betyder så meget.

Den “billige” løsning – anlægsgartneren

Du kan vælge at få en anlægsgartner til at lave hele din have, enten ud fra dine ideer eller ud fra et oplæg fra anlægsgartneren. De ansatte er typiske dygtige folk, der ofte er i lære, og typisk ved lige præcis hvad de laver og kan deres håndværk. Det er det gode ved at vælge denne løsning. Den dårlige er, at de ofte udelukkende gør hvad de får besked på, og at man derfor ikke får en have med så mange spændende løsninger, medmindre man selv tænker på dem. Ved at vælge denne metode, er der også en del arbejde for sig selv, da du typisk skal komme med oplægget selv.

Den dyre eksklusive løsning – landskabsarkitekten

At vælge en landskabsarkitekt er en dyrere løsning end en anlægsgartner, men resultatet er også et helt andet. En landskabsarkitekt er uddannet i at se helheder og finde en sammenhæng og rød tråd i projektet. Det er også klart, at du ikke skal vælge en landskabsarkitekt, hvis du har et par hunderede kvadratmeter have, men nærmere hvis du du har nogle tusinde. Der findes mange landskabsarkitekter, der kan hjælpe med større løsninger, en af dem finder du her.

Det er naturligvis dyrt at have en arkitekt til at kigge på haven, men muligheden for at få en helt ny have, men ting man aldrig havde forestillet,´ er noget man skal have med i sine overvejelser, inden man udelukkende kigger på økonomien.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *