Brug herregårdssten til belægning

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du nogensinde har tænkt over, om det måske kunne være en god idé med noget belægning ude ved indkørslen, eller måske til en lille havesti, så bør du læse med her. Der findes mange forskellige materialer, som kan bruges til belægning. De to primære ting, som du skal vælge imellem, er om du helst vil bruge belægningssten eller fliser. Fliser er som regel sværere at arbejde med, så hvis du selv planlægger at stå for belægningen, så er belægningssten nok det, som du bør vælge. Belægningssten kommer dog også i flere forskellige typer, som du skal tage stilling til. En af de mest populære typer, er de såkaldte herregårdssten.

Kend dine sten

Herregårdssten er ikke blot en af de mest populære typer, men også en meget flot type. De er lette at arbejde med, så de er ekstremt nyttige til, hvis at du selv vil udføre belægningsproceduren. Herregårdssten kommer i flere forskellige tykkelser, så du bør også være opmærksom på, hvilken tykkelse der er den rette til hvilket formål. Den tykkelse, som stenene bør være i, når det gælder en indkørsel, er 7 cm, med mindre at stenene skal kunne klare meget tunge lastbiler. Hvis du hellere vil bruge herregårdssten til at lave en havesti eller til en terrasse, så er det anbefalet at bruge sten med tykkelse på 5,5 cm.

Find din nye belægningssten nu

Hvis du ønsker at købe herregårdssten efter at have læst det ovenover, så kan det selvfølgelig være en kæmpe hjælp at vide, hvor du let kan finde dem. Du kan sikkert finde et godt antal hjemmesider, der sælger belægningssten på internettet, men herregårdssten fra easy-stone.dk kan fås i forskellige farver og mønstrer, og der er det let at finde lige den type og tykkelse, som du leder efter. Det er dog stadig vigtigt, at du tænker dig nøje over, hvad du køber.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *