Har din bolig en kælder eller et stort rum, der ikke bliver brugt til noget konkret, så er det måske ved at være på tide med et bordtennisbord. Spillet giver børn som voksne timevis af underholdning. Bordtennis er en af de sportsgrene, hvor man kan være alt fra 1 person til 30. Det afhænger af rummets størrelse og naturligvis antallet af bordtennisbat.
Hvis man kun er en person, skal man vælge et bord, hvor man kan slå den ene halvdel op, så man spiller mod en væg. På denne måde spiller man faktisk også mod sig selv. Det kan være ganske underholdende og meget god træning for nogle spillere.
De fleste bordtennisborde er sammenklappelige, hvilket vil sige, at de kan pakkes sammen og stille op ad væggen, når spillet er forbi. Derfor kræver det kun plads, når spillet er i gang.

Når du vælger et bordtennisbord

Det er vigtigt, at der bliver taget højde for rummets og bordets størrelse. Der skal gerne være nogle meter til hver side fra bordets kanter for det optimale spil. Der findes ikke noget værre end et rum, hvor man ikke føler, at man kan bevæge sig og spille fuldt ud.
Der skal samtidig være plads til begge bag hver ende af bordet, så begge spillere har mulighed for at bevæge sig bagud og lade sig indleve fuldt i spillet.
Mange borde har monteret hjul, hvilket gør det nemt at flytte rundt på bordet, når det ikke længere bliver brugt.

Udendørs bordtennisbord

Hvis der ikke er et rum i hjemmet, der overholder nogle af de ovenstående krav, der er til rummets størrelse, så er det også en mulighed at spille bordtennis udendørs. Dette kan gøres med et udendørs bordtennisbord.
Her skal man dog være opmærksom på, at boldene let bliver taget af vinden. Derudover bør bordet altid tørres af inden brug. Der er også en helt anden form for vedligeholdelse, når man har bordet til at stå udenfor.
Skal I kigge på nyt bordtennisbord, kan du finde et stort udvalg her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.