Det er nu boligen skal sikres mod indbrud

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommerferien er ved at være over os, og rigtig mange står overfor at skulle på ferie inden for de kommende par uger. Dette betyder, at der kommer til at stå utrolig mange tomme hjem rundt omkring i landet i det kommende stykke tid. Derfor nærmer højtiden for indbrud og tyveri også. Et tomt hjem er et slaraffenland for indbrudstyve, da det betyder de i ro og mag kan tilegne sig ting der ikke er deres.

Det er svært at gardere sig fuldstændig i mod indbrudstyve, for typisk er det sådan, at hvis en tyv VIL ind så skal de nok komme det. Det betyder dog ikke, at man ikke bør tage alle de forholdsregler man kan. For hvis det er besværligt at bryde ind, er der en god chance for at tyven eller tyvene vælger et andet hus i nærheden og lader dit være.

Vi har tidligere skrevet nogle gode råd til hvordan du slipper for ubudne gæster, og dem kan du læse her.

En anden ting du bør undersøge, er om nøglen til dit hjem lever op til sikkerheden, hvilket de fleste naturligvis gør, men der er også mange især ældre huse, hvor nøglerne og låsene ikke har været skiftet i mange år, og derfor ikke længere er så sikre som de burde være.

Låsesmeden “Den Cyklende Låsesmed” har lavet denne video der viser lidt om de forskellige typer af nøgler, og om det er en god ide at få dem udskiftet, eller man er på den sikre side.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *