Der kan være nogle praktiske forhold, man tænker på, når man vælger bopæl. Du har måske børn, så du gerne vil bo tæt på en skole. Eller du vil gerne leve uden bil, så du skal bo tæt på indkøbsmuligheder og alt det andet, du bruger i din hverdag.

At bo tæt på alt det, du har brug for, er nu blevet muligt på Islands Brygge. Der finder du næsten 200 lejligheder, som alle er forskellige, men dog er holdt i den samme lyse og åbne stil. Og du har alting lige i nærheden. Læs mere her.

En privat oase

Flytter du ind i en af lejlighederne på Islands Brygge, så får du en lækker bolig. Derudover får du adgang til de fælles faciliteter, der følger med. Du kan hygge dig på tagterrassen, svede i træningscentret eller få en massage. Du kan handle ind til middagen eller sætte dig på en café eller restaurant og spise den.

Har du bil, hører der en privat parkeringskælder med til lejlighederne, som du kan benytte. Du kan få din egen private plads med opladningsport til din el-bil og elevator direkte op i din lejlighed.

Gør det nemt

Det kan være smart at vælge at bo et sted, hvor det hele er i nærheden. Med alting tæt på skal du ikke bruge så meget tid og energi på transport. Transporten er oftest spildtid i vores hverdag. Kan du pille den ud, får du frigjort en masse dyrebare minutter. De minutter kan du bruge på noget, der faktisk beriger dit liv.

Når alting er tæt på, kan du nemt gøre lige det, du har lyst til. Når du mangler noget, kan du købe ind. Når du får lyst til at svede, kan du gå i træningscentret. Du har nem adgang til det hele, så du er hurtigt i gang og hurtigt hjemme igen.

Lev miljøvenligt

Med alting tæt på kan du tage nogle miljøbevidste valg. Du kan fravælge bilen, fordi du ikke har brug for at bevæge dig langt væk i hverdagen. Hvis du vælger ikke at have bil, så vil du gøre en forskel for miljøet.

Når du har nem adgang til indkøbsmuligheder, kan du vælge at købe meget grønt. Du kan vælge det friske, som ikke kan holde sig ret længe. Det skal jo kun lige holde sig, til du kommer op i lejligheden og får det tilberedt. Så med det hele tæt på kan du leve mere grønt og sundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.