Der er flere og flere af os, der aktivt fravælger TV pakkerne, da vi ikke gider betale for en masse indhold vi alligevel aldrig bruger. Hvis man køber der store TV pakker i antenneforeningerne, YouSee eller lignende er det bestemt ikke usædvanligt at man får langt over 50 kanaler, og der er en god sandsynlighed for at du ser en håndfuld af dem. Det er dette flere og flere er begyndt at vælge dette fra og i stedet vælge streaming tjenesterne til.

Den helt store vinder i dette er indtil videre Netflix, der på ganske få år har kapret omkring en kvart millioner kunder og uden sammenligning er den mest benyttede tjeneste i Danmark af sin slags. Andre tjenester tæller eksempelvis Viaplay og ikke mindst HBO, der dog ikke er nær så store.

Netflix koster lige under 100 kroner om måneden, hvilket er en femtedel af prisen på de store TV pakker, og altså en oplagt måde at spare en hel del tusinde kroner om året.

Spar på tjenesterne

Der er dog også mange der falder i med begge ben når det kommer til streaming tjenester og får tilmeldt sig lidt for mange. Det kan både gælde for film og serier såvel som musik. Inden man ser sig om, kan man hurtigt have tilmeldt sig 2-3 tjenester til sine yndlingsserier og 2-3 tjenester til musik, og pludselig er man tilbage på sit gamle niveau af udgifter.

Her kan det betale sig at kigge på eksempelvis Telmore, der har deres “Play” abonnement, hvor man får både C More Play, HBO, Telmore Music og meget mere med, på den måde kan man hurtigt spare en hel masse penge, alt efter om man bruger dem naturligvis. Prisen på tjenesten varierer en smule, men du kan altid finde den billigste pris her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.