Benyt jer af en flyttebox fra Boxit og skån jer selv for en stresset flytteperiode

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det at skulle flytte i ny bolig er ofte en meget stresset og hård periode i ens liv, og derfor prøver vi ofte at gøre det så nemt for os selv som muligt. For at skulle gøre så lidt selv som muligt, hyrer vi ofte et flyttefirma som sender et par flyttemænd ud med en lastbil hvor samtlige af vores møbler kan være i. Men når først flyttemændene er ankommet så skal flytningen jo helst gå så hurtigt som muligt, så vi ikke får muligheden for at gøre tingene i vores eget tempo, hvilket kan være enormt stressende. Læs mere om flytteboxen fra Boxit her.

Hvordan fungerer flytteboxen?

Når man bestiller en flyttebox fra Boxit så køre Boxits folk ud til en, hvor de så efterlader boxen. Når de så har efterladt flytteboxen hos en, har man alt den tid man skal bruge til at laste alle de ejendele, som man vil have med. Modsat de fleste flyttefirmaer får man ikke hjælp til lastningen med Boxit, men man får derimod mere tid til at bestemme hvor lang tid det skal tage. Når man så har lastet sin flyttebox, ringer man bare efter Boxit, og så kommer de og henter flytteboxen igen. Det er dog ikke altid, at ens nye hjem er klart til at blive indrettet, og derfor kan Boxit opbevarer ens ting, indtil man er klar til at kunne flytte ind.

Billigere end mange flyttemænd

Flyttemænd koster ofte mange penge, da man jo skal betale to personers timeløn, og hvis flytningen er omfattende, kan det ende med at koste mange penge. Med en flyttebox fra Boxit skal man derimod nærmest kun betale for lejen af flytteboxen, og derfor vil den ofte være billigere end de traditionelle flyttemænd. Det er muligt at benytte sig af flytteboxen over hele Danmark, så uanset hvor man bor, er den let tilgængelig.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *