4 tips til indretning af hjemmekontoret

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vores bolig er vores kæreste eje. Det er her vi føler os hjemme og slapper af – men i flere og flere boliger, dukker små hjemmekontorer op. Det siger noget om, at vi i højere grad tager arbejdet med hjem. Her får du 4 tips til, hvordan du indretter det perfekte hjemmekontor.

Det skal være dit eget

Først og fremmest er det vigtigt, at du kan lide at arbejde i dit hjemmekontor. Hvis du er selvstændig er dette vigtigere end noget andet; dit kontor skal afspejle din personlighed, og hvis det skal være en integreret del af dit hjem, er det også nødvendigt, at det inspirerer dig. Så kan du altid leje mødelokaler ude i byen, hvis du ikke er interesseret i at få kunder hjem i din bolig. Det kan gøres billigt, og du kan finde en masse mødelokaler her.

hjemmekontor

Stilen skal matche med resten af hjemmet

Dit kontor skal helst ikke skille sig alt for meget ud i forhold til resten af hjemmet. Især ikke, hvis du ikke bor alene, og derfor har en bedre halvdel eller andre, der kunne finde på at brokke sig, fordi du har placeret et hvidt skrivebord med dertilhørende kontorstol midt i stuen. Det kan sagtens gøres, så det kommer til at passe pænt ind i hjemmet. Se ovenstående billede for inspiration.

Kontoret kan sagtens være i stuen

Hvis du føler ovenstående råd om, at stilen på dit kontor skal matche med resten af hjemmet, er der ingen grund til, at du ikke kan have det stående i stuen. I visse tilfælde (og hvis du ikke har alt for meget rod) vil det faktisk pynte.

Gem rodet væk i skuffer og skabe

Der er intet, der er så uinspirerende som rod. Gem dine mapper og ting og sager væk i en skuffe eller et skab. Der er ingen grund til, at det står fremme, og der er heller ingen grund til at have et rum eller en plads i stuen, der bare roder. Hvis du primært arbejder fra computer, er det nemt at gemme den væk.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *