5 rengøringsprodukter du altid bør have stående

5 rengøringsprodukter du altid bør have stående

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der findes efterhånden en lang række rengøringsmidler, der alle lover øjeblikkelige og fantastiske resultater. Hvis man skal have dem alle stående under køkkenvasken, kan det dog hurtigt blive en dyr fornøjelse. Desuden er det faktisk ikke nødvendigt med så mange forskellige rengøringsmidler – bare fem produkter er nok til at holde hjemmet friskt og rent.

Universalrengøringsmiddel

Det velkendte universalrengøringsmiddel fra for eksempel AJAX er selvsagt på listen. Det kan bruges i de fleste rum til de fleste overflader. Det er for eksempel velegnet til vægge, gulve, lofter og spejle, hvor det effektivt fjerner støv og andre bakterier.

Eddikesyre

Eddikesyre er effektivt mod alt slags kalk. Der er typisk brug for det på badeværelset, hvor der opbygges kalk i toilettet, vasken og brusenichen. Hvis der er meget kalk i toilettet, kan man placere toiletpapir hen over området, hælde eddike på og lade det stå natten over. I brusenichen kan det fjerne kalk på fliser og klinker, ligesom det blandet op med vand kan komme et tilkalket brusehoved til livs på et par timer.

Opvaskemiddel

Ufarvet opvaskemiddel kan bruges til andet end opvasken. Det kan fjerne stædige pletter på tøjet, hvis man lader det trække ind i tøjet, inden det vaskes. Opvaskemiddel er desuden, hvis det blandes op med lidt eddikesyre, perfekt til vinduespudsning, da det ikke efterlader striber på ruden.

Pletfjerner

Det fjerde produkt, der er nyttigt at have stående under vasken, er en god pletfjerner (kan blandt andet købes hos Mecindo), som hurtigt kan afhjælpe uheldige situationer. Den er god at have i baghånden, når der bliver spildt på sofaen eller den fine hvide silkebluse.

Sæbespåner

Sæbespåner er gode til træmøbler og -gulve, fordi de efterlader et fedtlag, som virker afvisende i tilfælde af, at der bliver spildt på overfladen. Mange klinkegulve og kakler har også godt af at blive behandlet med sæbespåner i ny og næ.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *