3 veje til en bedre søvn

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er vigtigt, at du sover godt om natten. Hvis du ikke sover godt, vil du ikke være udhvilet, og det smitter af på dit humør, dit velvære og dit helbred. Her får du 3 veje til en bedre søvn

Søvn og helbred hænger sammen. Hvis du sover dårligt eller ikke sover nok, vil det smitte af på, hvordan du har det. Derfor er det vigtigt at investere i en god nattesøvn. Det forlænger levetiden, og du vil blive gladere og sundere, hvis du får en ordentlig nattesøvn

#1: Køb en ordentlig seng

Din seng skal være behagelig at ligge i, og det skal være en, der passer til din krop. Det kunne eksempelvis være en af de fantastiske Dunlopillo-senge, som sikrer høj komfort og tilpasser din krop, så du ligger mageligt, når du sover.

Hvis du har en god seng, der tilpasser sig din krop, vil du også have lettere ved at gå i seng. Bare tanken om en god seng kan gøre underværker. Prøv selv!

#2: Gå i seng på samme tidspunkt hver dag

Kroppen er præget af rutiner. Det kan være svært for din krop at blive søvnig, hvis du går i seng på forskellige tidspunkter hver dag. Gør du det, vil der ikke være noget biologisk vækkeur, der fortæller hvornår du skal op, og du vil ikke blive træt om aftenen, når du skal i seng.

Sørg for, at du finder et passende tidspunkt, hvor du går i seng hver dag. Måske vil det være svært i starten, men lige så snart, du har indarbejdet som en rutine, vil du automatisk blive søvnig, når det nærmer sig sengetid.

#3: Sov i minimum syv timer

Du bør sove i mindst syv timer hver nat uden afbrydelser. Det er det absolutte minimum, og nogle studier viser, at det faktisk vil være bedre, hvis du sover mellem otte og ni timer. Det kan dog være svært at presse ind i en travl hverdag.

Written By

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *